bla

Pe un picior de plai, pe-o gură de rai

”Pe un picior de plai, pe-o gură de rai” este un proiect prin care ne-am propus să păstrăm traseele din Munții Făgăraș curate. Acțiunea noastră vizează montarea de plăcuțe cu mesaje de conștientizare a trecătorilor, precum și colectarea deșeurilor gășite pe traseele vizate.

Proiectul este în derulare, în primăvara anului 2022 urmând a relua drumul potecilor din Făgărașul central, având ca axă Viștea Mare - Muldoveanu.

Și pentru că ne-am tot perindat pe lângă refugiul din Portița Viștei, ne gândim să găsim finațare pentru refacerea acestuia. Ne gândim la izolarea pereților și a plafonului, găsirea unei soluții pentru ventilarea acestuia, precum și a unei soluții pentru eliminarea igrasiei de la interior. Dacă aveți idei sau vreți să ne sprijiniți în vreun fel (idei, voluntariat sau finanțare, nu ezitați să ne contactați sau să folosiți instrumentele de finațare puse la dispoziția dumneavoastră în secțiunea Sprijină proiectele ATE Carpatia!

Proiectul ”Pe un picior de plai, pe-o gură de rai” se bucură de sprijinul ADI SERVSAL ARGEȘ, cărora le mulțumim pentru UN ARGEȘ CURAT.